YENİ YIL MESAJI

365 gündür yaşamımızın bir parçası olan 2018’i uğurluyor ve önümüzdeki 365 gün boyunca hayatımızda yer alacak olan 2019’u karşılıyor olmanın mutluğunu yaşıyor, 2019’a “hoş geldin” diyoruz.

2019 yılının Merkezefendi ilçemize, Denizli ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, yeni yılda, ülkemizde ve bölgemizde yaşanan sorunların son bulmasını, insanlığın daha güzel günlere kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

2019 yılı hayırlara, güzelliklere vesile olsun…

Dr. Adem USLU

Merkezefendi Kaymakamı